Ben jij klaar om te groeien?

Het verschil tussen een ‘ondernemer’ en een ‘entrepreneur’ is dat een entrepreneur meer een ondernemende ondernemer is. Iemand die zijn bedrijf wil uitbreiden, laten groeien en / of nieuwe uitdagingen zoekt.

Voel jij je een entrepreneur en wil je jouw bedrijf graag laten groeien, zorg dan dat je dat zo efficiënt en effectief mogelijk doet. Regel daarom eerst goed je zaken intern!

In een onderzoek van Bain & Company kwam naar voren dat 85% van de bedrijven aangaven dat hun grootste obstakel voor groei binnen hun eigen organisatie lag. Bij hele grote bedrijven is dat zelfs 94%.

We noemen dit de Groei Paradox. Groei brengt complexe processen met zich mee en complexiteit is tegelijkertijd ook het grootste groeiobstakel. Maar hoe regel je je zaken nu goed intern?

GRIP op Jezelf

Allereerst zorg dat je eerst je eigen zaken goed voor elkaar hebt. Als eigenaar ben je niet alleen het gezicht naar buiten, je bent ook de leider voor iedereen die voor of met je werkt. Wil je je bedrijf laten groeien dan moet je eerst bij jezelf beginnen. Hoe meer inzicht je hebt in je eigen capaciteiten, denkstijlen en communicatiestijlen, hoe meer je dit effectief en efficiënt kunt inzetten binnen je organisatie.

Als je het beste wilt voor je bedrijf, begin dan bij jezelf. Krijg GRIP op jezelf door de door Nederlandse wetenschappers ontwikkelde Entrepreneur-scan. Hiermee krijg je snel een objectief inzicht in jouw ondernemersprofiel. Een uitgebreid persoonlijk rapport laat zien hoe jij onderneemt en waar jouw sterke punten liggen.

Een kleine tijdsinvestering die winst oplevert!
Het rapport geeft niet alleen aan wat voor ondernemer je bent en hoe je onderneemt, maar ook hoe je jezelf kunt verbeteren. Het maakt je bewuster en helpt met een stappenplan om jouw gekozen doelen te realiseren.

 

Een doel zonder een plan is slechts een wens

– Antoine de Saint-Exupéry –

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.