Geen klanten maar fans

Hoe weet je wat de waarde van je klant is en wat hij jou waard is?

Hoe voeg je de kernwaarde en -belofte in je klantreis?

Hoe kun je je wow-gevoel en de ‘gunfactor’ altijd inzetten?

Ben je ondernemer, manager of directeur? Dan ben je van harte uitgenodigd voor een twee uur dynamische workshop vol tips, kennis en interactie.

Op donderdag 16 mei aanstaande hebben we weer een interessante workshop georganiseerd in Vught. Van 16:00 tot 19:00 kun je luisteren naar drie verschillende experts, die ieder vanuit zijn eigen vakgebied handvatten geeft om Grip te krijgen op je Klant.

Fans in de klantreis door: Customer Experience manager

Klanten benaderen ons via steeds maar kanalen, en hebben een steeds hogere vewachitng van jou als bedrijf. Hoe maak je die verwachting waar, of beter nog overstijg je deze? Hoe breng je focus aan wat en waar je moet verbeteren? Hoe onderscheid je je in de huidige onlline wereld en werf je nieuwe klanten die fans worden? In een 20 minuten power sessie leer je datgene over klantreis, merkwaarde, touchpoints, de ROI van NPS en CES dat je gelijk in praktijk kunt gaan brengen

De waarde van je klant, en wat is hij je waard door Irene Zijp: Growth Accelerator

Het is overduidelijk dat je zonder klant geen bedrijf hebt. Maar wat is nu de waarde van je klant? Hoe is die waarde de laatste jaren veranderd? Is er verschil in waarde? En hoe kun je dit gebruiken om een inschatting te maken hoe ver je moet gaan om een nieuwe klant te krijgen? We gaan op eenvoudige wijze de kaarten op tafel leggen en berekenen hoe we GRIP op de klant kunnen krijgen door meer winst uit de optimale klanten te kunnen halen in de nieuwe economie van de 21ste eeuw.

Jouw WOW-factor door Sandor Willems: Chief Commercial Excellence

We komen de hele dag mensen tegen.  In ons werk maar natuurlijk ook privé. Zakelijk gezien hebben we bijvoorbeeld te maken met collega’s, bestaande en potentiële nieuwe klanten. En in elk contact dat je hebt, is het van belang een goede indruk te maken, niet waar? “You never get a second chance on a first impression” Dat kun je doen door jouw WOW-factor! Wat dat nu precies is, en hoe je die inzet, gaan  we je precies uitleggen!

We ontvangen je graag bij ‘De Zaak’ in Vught vanaf 15:30. Na afloop kunnen we dan napraten over het onderwerp. Een mooi moment om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een borrel en een hapje. Ticketprijs is slechts €40,00 inclusief koffie, thee, drie sprekers, drankje en hapje.

Meld je aan via eventbrite en krijg GRIP op je klant

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.