Ben jij een ondernemende ondernemer?

De succesvolle ondernemer

Als je succesvol wilt groeien en GRIP wil krijgen op de essentiële onderdelen van je bedrijf is het belangrijk dat je een grote mate van zelfkennis hebt. Helaas blijkt dat dit niet automatisch aanwezig is. Door het vergroten van je zelfkennis kun je dus je succes op een duurzaam en groeiend bedrijf vergroten.

Dit vergroten kun je gemakkelijk realiseren door een door de Nederlandse wetenschappers ontwikkelde Entrepreneur-scan. Hiermee krijg je snel een objectief inzicht in jouw ondernemersprofiel. Na afloop ontvang je een uitgebreid persoonlijk rapport. Dit rapport laat overzichtelijk zien niet alleen wat voor een ondernemer je bent, maar ook jij onderneemt en waar jouw sterke punten liggen.

 

Entrepreneur

Het verschil tussen een ondernemer en een ondernemende ondernemer ( entrepreneur) is dat een entrepreneur naast het zelfstandig in het eigen inkomen voorzien ook het bedrijf wil laten groeien.

Voor deze groei helpt het om een stappenplan te maken voor je eigen ontwikkeling, en zo het groeiproces kunt realiseren en zelfs versnellen. De Entrepreneur-scan maakt duidelijk hoe je jezelf kunt verbeteren, en ondersteunt door hiervoor een stappenplan aan te bieden.

Meer dan 800,000 mensen hebben deze Entrepreneur-scan al gedaan. Een kleine investering die gegarandeerd winst oplevert.

De toekomst, die moet je niet voorspellen, maar mogelijk maken.
                                                             Antoine de Saint-Exupéry

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.