Over peritam

Onze missie

Onze eigen ervaring al succesvolle ondernemers en interne vakkennis willen we gebruiken om samen te werken aan een effectieve bedrijfsontwikkeling. Per GRIP gebied werken we met zowel kennisexperts als ervaringsdeskundigen. Zo kunnen we een sterk team creëren en de meeste toegevoegde waarde leveren op jou en jouw bedrijf toekomstbestendig te maken in een steeds dynamischere wereld. Peritam is SDB Charter Signatory en heeft speciale aandacht voor ondernemingen die willen groeien en bijdragen aan Sustainable Development Goals.

IRENE ZIJP LLM MSC

“Mijn passie om mijn eigen ervaring en kennis te gebruiken om ondernemers in het MKB te stimuleren. Ik geloof dat kennis en energie de sleutels zijn to het realiseren van kansen in een snel veranderende markt.”

Wie ik ben

Na mijn studies Bedrijfs-, Sociaal- en Economisch Recht, en Sociale Wetenschappen, ben ik het bedrijfsleven in gegaan en heb het grootste gedeelte van mijn leven in het buitenland gewerkt. Al meer dan 20 jaar heb ik bedrijven gekocht, gestart en doorontwikkeld zowel nationaal als internationaal. Sindsdien ben ik tevens mentor en adviseur voor andere ondernemers. Ik heb geleerd dat je veel meer gaat bereiken als je eindbestemming duidelijk wordt en de route ernaartoe gepland is. 

Ik geloof dat veel ondernemers het wiel steeds opnieuw proberen uit te vinden, en vaak zo druk zijn met in de onderneming werken, dat ze niet of nauwelijks tijd hebben om aan de onderneming te werken.

Wat zeggen anderen..

Het eerste wat opvalt bij Irene is haar levenswijsheid en intelligentie die ze vertaalt in een heldere kijk op  het leven. 
Ze is een professionele mentor die met respect en inlevingsvermogen met mensen communiceert.

Toon van Mierlo

Eigenaar

Irene is a very experienced mentor of business owners whom I have had the pleasure of working with for many years. She has a sharp analytical mind that is able to quickly assess the key issues that are constraining a business’ ability to grow.

Glenn Taylor

Eigenaar

Irene is mijn mentor geweest, en die tijd heb ik grip gekregen op mijn strategie en focus. Daardoor kon ik veel beter mijn tijd indelen die bij mijn bioritme pas, en sneller mijn doelen bereiken. Ze is empatisch en praktisch ingesteld.

Wendy Broersen

Eigenaar