Startup Stories de Ondernemer 1

De Ondernemer, onderdeel van de Persgroep, heeft een aantal initiatieven ontwikkeld om video series te maken voor ondernemers. Eén van die series is “Startup Stories”, waarin ik samen met presentator Roland Tameling en cameraman Mark van Binsbergen bij een startup bedrijf op bezoek ga, en praat over een veelvoorkomende uitdaging. Vervolgens geef ik  tips aan deze ondernemer waarmee hij direct aan de slag kan gaan. Na zo’n drie maanden volgen we dit weer op met een tweede bezoek en gaan we kijken wat hij ermee heeft kunnen doen, en vooral of het geholpen heeft.


In deze eerste serie gaan we op bezoek bij Freggies. Freggies is een recentelijk begonnen bedrijf van Mike Maduro, waarin hij vegetarische snacks aanbiedt. Het huidige aanbod bestaat uit Sides (Circulaire groentesnacks) en Meats (plantaardig vlees).

Het is een hele uitdaging om als beginnende ondernemer alles zelf te moeten doen. Je draagt vele petten, en er komt erg veel op je af. Om hier toch effectief aan de slag te kunnen richten we ons allereerst op zijn grootste uitdaging van time management. Eigenlijk spreken we liever van Focus management.Het is namelijk steeds belangrijker geworden om de overvloed aan informatie, input en afleiding het hoofd te kunnen bieden.

Wil je zelf aan de slag met de groei van je bedrijf?

Krijg GRIP op Jezelf door met de juiste focus de juiste dingen te gaan doen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.